Event med Lyllo

Lyllos event

Här kan ni hitta vart Lyllo kommer befinna sig i sommar. Länk till respektive företags event hittar ni i rubriken. Välkomna till sommarstaden Lycksele - Staden i Lappland!

Link icon

Lyllo i Lycksele

I sommar kan ni träffa på Lyllo lite vart som helst. Lyllo tycker att sommaren är fantastisk med allt som går att göra. Bada, fiska, leka och hitta nya kompisar. - Det här ska bli den bästa sommaren, säger Lyllo!

Link icon

Skogens dag

19 augusti

På Gammplatsen blir det en dag om SKOGENS ALLA VÄRDEN för stora och små. Lyllo har massor av skogsfunderingar - priser till alla svarande barn.
Arr: Mera Skog i Lycksele och Västerbotten.

Link icon

Lyllo på simskoleavslutning

22 juni

Kom och se vad alla små-uttrar lärt sig under simskolans dagar. Uppvisning för släkt och föräldrar. Lyllo kommer också vara där!

Link icon

Barnens Motordag i Lycksele

25 juli

Kom med och lek med oss på Barnens Motordag! Det här är barnes egna dag när allt ska vara kul. Lekland, godisregn och uppvisningar.

Link icon

Djurparkens Dag

17 juni

På Lycksele Djurpark finns nordens alla djur och lekland som räcker för en hel sommar av upptäckter. Lyllo kommer vara där och leka också. Välkomna!

Link icon

Lekdag på Badparken

13 augusti

När badparken ska stängas för sommaren så görs det med dunder och brak och Lyllo kommer självklart vara där. Kom och bada med små-uttrarna!

Gold of Lapland
Europeiska regionala utvecklingsfonden
Region Västerbotten