Friluftsprodukter

Friluftsprodukter
Friluftsprodukter

Friluftsliv i vårt hjärta

Vad är mer avkopplande än att vara ute i naturen? För en maximal upplevelse krävs rätt utrustning och vem är bättre att fråga än våra lokala experter. Vissa har också egen webbshop.

Casströms – Är ett snabbt växande knivföretag från Lappland. Våra designer bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Vi strävar kontinuerligt efter att producera innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande verktyg.  Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. I webshoppen hittar du även andra knivmärken och produkter som vi erbjuder.

Z-aim – Företaget etablerades år 2004 i samband med att skjutstödet Z-aim Hunter uppfanns och patenterades av Mats Lindström som idag arbetar som VD och produkt/sortimentutvecklare. I augusti 2006 ombildades företaget till aktiebolag under namnet Z-aim AB. I slutet av 2006 lanserades en ny multifunktionell vapenrem som patenterades. Z-aim AB har efter det forsatt att utveckla nya produkter för det egna sortimentet och idag finns ett 20-tal. Gemensamt för våra produkter är att fokus ligger på effektivitet och funktionalitet och öppenhet för att ta nya vägar. Vi själva är jägare och vet hur viktig utrustningen är.  Z-aim AB söker givetvis också hela tiden efter produkter utvecklade av andra tillverkare och marknadsför gärna allt som vi tycker är bra, pålitligt och effektivt. Detta har resulterat i att vi idag är huvudleverantör åt ett flertal större amerikanska märken. Kom in så berättar vi mer.

Sportringen – Våren är äntligen här för att stanna och allt vi vill är att vara utomhus. Känner du likadant? Tänk att få vandra ut i något naturområde eller till en sjö och bara vara. Att packa ihop en god matsäck och ta med några fina vänner ut i naturen. Åh vad härligt! Kom in till oss så utrustar vi dig för ett behagligt uteliv.

Team Sportia – Vi på Team Sportia Lycksele brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkomna!

Scroll to top